Bløde hjemmesko til børn og baby

Når børn leger indenfor er det meget sjældent, at de bliver siddende med fødderne oppe ret længe.

Både i institutionen og derhjemme er gulvet barnets primære legeplads, om det så er til at sidde og lege på eller til at løbe frem og tilbage over, præcis ligesom gyngestativer eller store klatretårne.

Bløde hjemmesko til og babyalarmer er en nødvendighed lige så snart, barnet har størrelsen til at bevæge sig bare en lille smule.

Når du vælger dit barns hjemmesko bør du tænke på:

Barnets fødder er ikke ligesom dine egne fødder. En barnefod består af brusk, og de 28 knogler, som en voksenfod består af, er endnu ikke blevet udviklet. Børnefødder er altså ufatteligt bløde og let formelige, og derfor er bløde hjemmesko til børn det bedste indendørs fodtøj.

En barnefod sveder i gennemsnit 2-3 spiseskefulde om dagen. En god hjemmesko bør være lavet af et absorberende materiale, så barnet ikke får våde fødder.

Børns fødder vokser i ryk. I løbet af 3 måneder kan barnet skifte skostørrelse og have brug for et par større hjemmesko. Hvis du køber dit barns hjemmesko med et voksetillæg på 1-1,2 cm, bør de kunne holde i ca. 6 måneder.

De følgende hjemmesko kan med fordel vælges som løsninger til dit barns indendørs fodtøj.

Lædersko med motiv fra Melton

Denne lædersko er lavet i en utrolig blød kvalitet som sikrer, at barnet ikke bliver hæmmet i sine bevægelser, om det så skal løbe frem og tilbage eller sidde i forskellige stillinger på gulvet.

Det beskyttende læder sidder tæt om foden med en elastisk lukning, som også gør hjemmeskoen let at tage af og på.

Hjemmeskoen fra Melton er lavet af ruskind, som fungerer som et skridsikkert underlag.

Det bedste af det hele er, at hjemmeskoen fås med forskellige motiver både til drenge og piger, som gør det lidt sjovere at bruge hjemmesko.

Hjemmesko med velcro fra Melton

Bløde hjemmesko til børn med et enkelt design i læder.

Denne model kan bruges som hjemmesko men er også god som barnets første sko, da den bløde gummisål beskytter mod både et groft underlag og er skridsikre.

Hjemmeskoene er foret med et tyndt lag skind indvendigt, som absorberer overskydende fugt fra barnets fod og samtidigt holder den varm og lader den ånde.

Den brede velcrolukning gør skoene lette at justere til barnets fod.

Hjemmeskoene i læder fås i flere naturlige nuancer både til drenge og piger.

Adventure Slipper velcro fra En fant

Bløde hjemmesko til børn fra 3 til 6 år udformet i skind. Det lækre fodformede design er ideelt til de lidt større børn, som ikke længere har de lige baby ”platfødder”.

Sålen er lavet af ruskind og skridsikkert gummi, og vand fra et fugtigt underlag trænger altså ikke igennem til den lille fod.

Lukningen består af velcro i begge sider samt elastik og kan let justeres til at sidde godt fast rundt om foden.

Hjemmeskoen fra En fant fås i naturlige nuancer både til drenge og piger samt i skinnende sølv til de mere pynteglade.

Sheepskin fra En fant

De hyggeligste støvler i lammeskind til indendørs brug. Det høje skaft sørger for at det nederste af barnets ben også holdes varmt, hvilket kan være en stor fordel ved brug af for eksempel strømpebukser.

Indvendigt kan fødderne putte sig i den lange lammeuld, som er både blød og fugtabsorberende.

Støvlerne lukkes nemt rundt om foden med velcro.

Støvle-futterne fra En fant fås i brune, pink og rosa.

Uldfutter fra Joha

Rigtig lækre og bløde hjemmesko til børn i 100% merino uld. Denne hjemmesko er især velegnet til de mindre børn, som endnu ikke kan gå og derfor ikke har brug for en skridsikker sål.

Merino ulden holder barnets fod varm, lader den ånde og absorberer overskydende fugt. Skoene kan snørres fast rundt om fødderne, så de ikke falder af.

De bløde uldfutter fra Joha fås i naturfarve og i coke melange grå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *