De bedste tegneplader i 2019

Her får du en bedste tegneplade oversigt, der viser de nuværende modeller til overkommelige priser.

Der er lagt stor vægt på funktionalitet, pris features og tekniske egenskaber. Du kan læse en kortere beskrivelse af hver enkelt model med tilsvarende specifikationer.

Ønsker du at gå i dybden med bestemte modeller, kan du altid finde flere informationer hos den webshop, der har produktet til salg.

Wacom Intuos art draw small

Modellen draw small er den bedste tegneplade til begyndere, som vil udforske de fantastiske muligheder indenfor tegnebræt verdenen.

Her er der tale om den mindste model, som er super nem at arbejde med. Du kan tegne skitser, skabe flotte tegninger, redigere fotografier og bruge tegnebrættet som en funktionel mus.

Brug den medfølgende trådløse Penn til at skabe flotte illustrationer til en hjemmeside, Facebook side eller er helt tredje.

Wacom Intuos draw er ikke trådløs, men skal tilkobles via en USB kabel, der både kan bruges Windows samt Apple computere.

Wacom Intous draw kan dog gøres trådløs hvis dette ønskes, men det kræver at du køber en separat wireless module fra Wacom.

Har du en forventning om at bruge den en hel del til grafisk arbejde, og kan du ikke “nøjes” med ledningen, så kan det måske bedre svare sig for dig gå op i en Pro model istedet.

Selvom prisen er lav, så er det stadigvæk en gedigen bræt til prisen, og den bedste tegneplade til begyndere.

Wacom Intuos art blue pen medium

Denne Wacom Intuos tegneplade er den mest solgte model til hobby brug. Medium giver dig et arbejdsområde, der måler 21,6 x 13,5 cm og kan stort set kan udføre alle typer opgaver.

Du kan udarbejde større grafiske projekter, lave illustrationer, effektiv billedredigering i Photoshop eller skabe dine personlige kreationer.

Med den trådløse Penn kan du arbejde effektivt, og genskabe flere redskaber med stor præcision. Som du måske kender i forvejen fra computeren, kan Wacom Intuos nøjagtigt arbejde, som en børste, brush, tusch og meget mere.

På det pågældende punkt er Wacom den bedste tegneplade, og føles som at “fysisk” sidde med en rigtig blyant og papir.

Sammen med tegnepladen følger der også en software pakke. Dette installeres på din computer, som guider dig igennem fra start til slut.

Også selvom du er i “nybegynder” facen, så kan du efter en kort periode allerede skabe flotte tegninger, kunstværker, eller hvad du har lyst til.

Wacom Intuos er både ergonomisk, og tynd i designet, der gør at den virkelig er lækker at arbejde på. Døjer du med museskader eller har ømme skuldre pga dårlige siddestilling, så er Wacom Intuos en god løsning.

Her kan faktisk arbejde med begge hænder, og fingre på pladen på samme tid, hvor du ikke længere er afhængig af din computer mus. Med en trykniveau på 1024, og en opløsning på 2540 Ipi (Lines Per inch) får du et fantastisk godt tegnebræt, der reagere på alle dine bevægelser.

Udover touch har Wacom også hele 4 funktionelle knapper, som kan konfigureres efter dine personlige ønsker.

F.eks kan du lave en genvej til brush, kopiering af element eller et helt tredje efter dit helt eget valg. Med andre er Wacom Intuos art den bedste tegneplade til prisen.

Wacom Intuos pro small sort

Her har vi den bedste tegneplade med bluetooth til den professionelle bruger. Der er ingen begrænsninger ved denne model, og det er lidt af en Rolls Royce indenfor tegneplader på markedet.

Det er en utroligt flot designet model, og pladen har mange fine og avancerede finesser, som en dygtig grafiker skal kunne stille til sit vigtigste redskab, nemlig tegnepladen.

Om du er illustrator, eller grafiker betyder intet, for denne tegneplade er fyldt med muligheder for at udfolde sig kreativt og innovativt på alle planer.

Modellen her gør det til en leg at tegne direkte til computeren i stedet for på et papir med en pen, og så følger der alle muligheder med, som du ikke har med en pen og papir.

Denne pro small i sort design kan du indstille til dit helt eget behov, og du kan oprette dine egne genveje, så det bliver endnu lettere at navigere rundt på tegnepladen.

Du kan bruge den medfølgende pen eller dine fingre, og det fungere lige godt. Tegnepladen har en fantastisk trykfølsomhed, som betyder, at det ingen betydning har om det er dine fingre eller touch pennen.

Wacom Intuos pro small tegner, som du tænker det, og derfor regnes denne model for en af markedets bedste tegneplader.

Prisen er helt i tråd med kvaliteten, men den giver pengene mange gange igen, når den rigtig kommer på arbejde.

Du kan derfor sikkert erhverve dig denne super funktionelle tegneplade, og oplev selv en helt fantastisk tegnebræt, som du får masser af glæde af.

Wacom Intuos pro medium sort

Wacom Intuos art er den bedste tegneplade til prisen. Er du den gode kreative illustrator, eller elsker du bare at tegne, så er denne tegneplade lige det, du kan bruge.

Denne model kan du både bruge til mindre hobby brug og til større grafiske opgaver, som du måske skal levere til dine kunder.

Tegnepladen måler 21,6 x 13,5 centimeter, og med den store flade kan du nemt navigere rundt i tegninger og illustrationer. Teknisk er den på niveau med de bedste på markedet, men prisen er en del lavere og du får kram meget for pengene.

Det som gør denne tegneplade unik, er dens præcision, og at den reagerer ligesom du vil have det. Den er hurtig og effektiv, har både brush og tusch med mere, så du kan udnytte alle dine potentialer.

Det føles som om du virkelig sidder og tegner med pen og papir, og det gør det endnu mere sjovt at arbejde med denne tegneplade. Tegnepladen fylder ikke ret meget, men den giver dig alle de muligheder, som er smart og avanceret model skal give.

Blue pen medium leveres med software, som skal installeres på din computer, og her får du også en meget grundig vejledning, så du kan få fuldt udbytte af din nye tegneplade.

Med andre ord er Wacom pro medium en super tegneplade med en fantastisk opløsning, og som ikke fylder ret meget.

Den passer helt perfekt til et mellemstort skrivebord og så behøver du ikke mus, du kan styre alt med dine fingre.

Her er forskellen på Intuos Art – Intuos Pro

Wacom Intuos Art er mere rettet mod nybegyndere og hobby. Hvorimod Wacom Intuos Pro modellen bedre er egnet til entusiaster.

Begge tegneplader klarer de almindelige grafiske opgaver ganske flot med gode resultater. Funktionaliteten er ret identisk og her er der ikke vitterlig stor forskel.

Pro modellerne har generelt bedre tekniske specifikationer, der betyder at de er mere følsomme, har en bedre opløsning, er mere præcise med tegnepennen, og flere muligheder for personlige konfigurationer.

For at gå mere i dybden har vi lavet en lille oversigt med, hvor de tekniske specifikationer adskiller Intuos Art og Intuos Pro.

Wacom Intuos art specifikationer:

 • Bevægelsesopløsning 2450 Ipi
 • Trykniveau 1024
 • 4 express knapper
 • USB tilslutning – Kan blive trådløs med et modul
 • Multi Touch  
 • Inkl. Studio paint pro & Anime studio debut

Wacom Intuos pro specifikationer:

 • Bevægelsesopløsning 5048 Ipi
 • Trykniveau 8191
 • 8 express knapper
 • Bluetooth tilslutning
 • Multi Touch med flere funktioner
 • Inkl. Studio paint pro, Anime studio debut + packs

Wacom Intuos pro er en bedre tegneplade på flere områder, og er mere præcis i forhold til art. Pennen har ligeledes fået et bedre design som giver et bedre fingergreb.

På mange punkter præstere pro modellen et bedre, og er endnu mere sensitiv, når der skal tegnes eller laves skitser.

Pennen arbejder rigtig hurtigt og kan samtidig tilte uden, at den “hopper” punkterne over. Pennen virker – Hver gang og skal derfor aldrig tilsluttes en oplader.

Designet er bygget i bedre materialer i forhold til art modellerne og føles endnu bedre at arbejde med. Pro modellerne koster cirka 1000 kroner mere i forhold til art, og dertil skal det siges, at du får faktisk en meget bedre tegneplade.

Overvejer du at bruge tegnepladen regelmæssigt, og vil du undgå usb ledningen, så anbefaler vi på det kraftigste at gå et trappetrin op, og i stedet købe Wacom Intuos pro model.

Er du interesseret i bolignyheder? Så ser mere under dette website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *