En køjeseng til børn er både smart og funktionel til alle børn

En køjeseng til børn er både smart og funktionel til alle børn 

Alle børn elsker køjesenge netop fordi, at sengen kan forvandle børneværelset til en stor hyggelig hule, og samtidig en legeplads for børn i alle aldre.

En køjeseng til børn, er også smart fordi den enten kan deles med en bror eller søster. Derudover kan du tilkøbe flere forskellige moduler, så du kan bygge sengen alt efter jeres behov.

Der er mange muligheder, og nogle har endda en smart rutschebane, hvilket er helt perfekt til de mindste i huset, der giver mange timers sjov og ballade.

En køjeseng er smart og praktisk

De bedste køjesenge på markedet, har en masse ekstra udstyr, som du senere hen kan købe hvis behovet opstår.

Det kan være du har brug for mere plads, eller der kommer en lille ny i familien, som senere hen skal dele seng med storesøster eller storebror.

Hvis du vil spare lidt i budgettet, uden at på kompromis med kvaliteten findes der også køjesenge, der er modulopbygget og kan udbygges senere.

Denne fleksibilitet gør at du både kan bruge den som en køjeseng, enkeltmandsseng eller 2 enkeltmandssenge hvor du altid senere hen kan beslutte dig, hvad der bedst for din familie.

Køjesenge kan bruges af alle børn

Det vigtigt når du skal ud og købe en ny køjeseng, at se efter bæreevnen. Med andre ord betyder det, at hvis bæreevnen samlet lyder på 80 kg, så kan du kan trykke med en samlet vægt på 80 kg et sted.

Men når det gælder senge, så vil bærevenen i terorien være væsenligt højere, fordi at vægten fordeles ud over hele sengen.

Kort fortalt kan en voksen mand kunne ligge i sengen uden, at den knækker sammen.

Husk også at kigge en god madras

Nogle førstegangskøbere tror fejlagtigt, at en madras følger med i prisen, og det er ikke korrekt.

De fleste køjesenge sælges helt uden tilbehør, og det skal du også have med i budgettet, da det er ekstra udgift.

En madras til børn er yderst vigtigt fordi, at fugt skal kunne trænge igennem, så madrassen ikke påvirker barnets kropstemperatur.

Udover det skal du tage stilling til om du skal have en latex eller skummadras til køjesengen.

Køb af skummadras

Et skummadras er godt valg til både små og store børn. Det er et godt valg fordi, at du kan vælge hvor hård madrassen skal være.

Hvis barnet har en tendens til, at svede meget om natten, så kan det være en fordel at vælge en hård madras, fordi barnet vil synke mindre i  og have mindre direkte kontakt.

Men generelt er det meget individuelt hvad børn foretrækker, men en mellemhård løsning er nok det mest solgte på markedet.

Husk at kigge efter svanemærket og evt oeko-tex hvis du skal være på, at holde dit barn væk fra skadelige kemikalier.

Køb af latexmadras

En latexmadras er super god til mindre børn, fordi at de åndbare og en god effekt til at lede sved og fugt væk fra kroppen.

Latex madrassen giver også en rigtig god støtte til de tunge dele af kroppen, så barnet ikke får ondt i muskler eller led.

Med andre ord, er en latexmadras det bedste valg til at regulere kropstemperaturen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *