Gadgets til øl og vin entusiaster

Næsten alle mænd elsker de sene sommeraftener i haven, og tilbringer tiden sammen med familien eller deres nærmeste kollegaer eller venner.

De mørke tider og hyggelige stunder midt i juletiden, kan også være lige så hyggelige. Det er her både øl, og vin bliver skænket over bordet og sammen med alverdens lækre sager.

Sommetider kan det være lidt skægt, at gøre hverdagen lidt sjovere med gadgets til øl og vin.

At finde det perfekte gadgets til øl og vin kan være lidt af en udfordring, især hvis udvalget er stort.

Der findes gadgets specifikt til kun øl eller vin

Om du er øl eller vin entusiast, så kan du berolige dig med, at der findes gadgets til begge dele.

Hvis du læser længere nede i denne artikel, vil du opdage, at der er super fede og sjovt gadgets til øl og vin, som du ikke har set før. Du kan også bruge denne artikel som en gaveinspiration til manden der har alt.

Vi starter med med gadgets til vinelskeren

Vi lægger hårdt ud med klassiske oplukkere til vin, der på ingen måde er en stor nyhed. Du finder oplukkere overalt, og sikkert også i din køkkenskuffe gemmer der sig allerede en eller to.

I denne artikel har vi fundet helt usædvanligt vin oplukkere, du helt sikkert ikke har kunne finde nede i Bilka, eller den lokale superbrugs.

Vi giver dig hermed overblikket over de sjoveste, og fedeste vin oplukkere, som enhver mand der sætter pris på kvalitetsvin bør eje.

Alessi Parrot – Italiensk flerfarvet oplukker

Oplukkeren skiller sig virkeligt meget ud, og egner sig til manden, der tør skille sig ud fra mængden.

Farverne er voldsomme, men fede på den gode måde. Den er funktionel, smart og lige til at have gemt nede i et par fede herrejeans.

Så når den næste dyre amarone vin skal nydes, kan du overraske gæsterne med denne vilde farverige oplukker.

Zwilling Sommelier – Sættet til den kvalitetsbevidste mand

Når manden skal forkæles med det bedste, og det fedeste gadgets til øl og vin, så kommer man ikke udenom luksus gavesættet fra Zwilling.

Tag sættet i brug når gæsterne kommer, eller brug det som supplement til hjemmebaren.

Kølende ølskum – Perfekt til lune aftener

Hvem har ikke prøvet, at nyde en lunken øl på en varm sommerdag? Smagen af lunken Heineken, Tuborg, Brewmaster eller Carlsberg øl, er ikke ligefrem det man mest har lyst til, at slukke tørsten med.

Det problem behøver du ikke længere tænke over, med denne smarte køler. På kort tid forvandler den dine kedelige lunkne øl til kolde lækre øl på ingen tid. Den fortjener et stort plus, og er helt klart et af årets fedeste gadgets til øl elskeren.

Magnet oplukker – Gør din hverdag nemmere

Nu kan du for alvor slippe for, at lede efter oplukkeren i køkkenet. Med denne smarte magnet oplukker ved du altid, at den enten sidder fast på køleskabet eller familiens magnet tavle.

Dette en billig investering, som alle ølelskere bør have i huset. Den monteres direkte på køleskabet, og sørger at overfladen ikke bliver ridset. Herefter kan du nemt åbne din favorit øl med kun én hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *