Guide til at skrue op for varmen uden at bruge flere penge

I det kolde nord har vi i den grad brug for varme i vores hjem, hvis vi skal kunne holde varmen og passe godt på møbler og inventar. Desværre tærer vores høje varmeforbrug både på pengepungen og klimaet. Dette vil vi gerne gøre noget ved, ved at oplyse om mulighederne for at opnå store energibesparelser. I dag vil vi afsløre, hvordan man kan skrue op for varmen uden at bruge flere penge. Det lyder måske urealistisk, men det kan faktisk lade sig gøre for rigtig mange menneskers vedkommende. Læs derfor med og bliv klogere.

Tag det første vigtige skridt med et træpillefyr

Sætter du pris på et hyggeligt og veltempereret hjem, hvor du kan sidde i lænestolen og nyde en god bog uden at fryse, så er løsningen ikke at skrue ned for varmen. Et for koldt hjem kan forårsage både forkølelse, nakkespændinger og generelt ubehag, hvorfor det ingenlunde kan anbefales at kvitte varmen i de kolde vintermåneder.

Det første skridt på vejen mod en mere økonomisk og klimarigtig hverdag handler om at investere i et træpillefyr. Ejer du allerede et fyr, men er der tale om et oliefyr, så vil du kunne spare både pengepungen og miljøet for rigtig mange ressourcer ved at skifte det ud. Set med klimavenlige briller er det betydeligt bedre at fyre med træpiller end med olie.

Du har også brug for træpiller

Et træpillefyr gør ingen nytte uden dertilhørende træpiller – derfor skal du have købt stort ind af disse. Ekman træpiller er i den anledning et rigtig godt bud. Her er der nemlig tale om danskproducerede træpiller i højeste kvalitet. På anviste hjemmeside kan både private boligejere og virksomheder gøre en rigtig god handel på træpiller i sække og i løsvægt. Priserne finder du på hjemmesiden.

Kilde: https://www.ekmangroup.dk/shop/katalog/traepiller-i-saekke/

Vær opmærksom på kvaliteten

Træpiller er ikke bare træpiller. Af følgende grund skal du være meget opmærksom på indholdet og kvaliteten. Tag bl.a. højde for energi- og askeindholdet, samt hvor godt træpillerne brænder. Brug også tid på at beregne kiloprisen, så du nemt og hurtigt kan sammenligne priser og finde den rette forhandler. Slutteligt bør du undersøge, hvad fragten koster, og om du kan få leveret træpillerne til døren. Sækkene kan være meget tunge, hvorfor levering til døren kan være meget belejligt. Alle disse faktorer kan variere fra forhandler til forhandler, hvorfor du ikke bør tage noget som en selvfølge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *