Kvægavler fra Karrebæksminde erkender vanrøgt

0
48

Tilbage i Marts 2018 blev der fundet hele 8 døde kvæg af racen Galloway fundet døde. Helt nøjagtigt blev de fundet ude ved det ubeboede ø Dybsø i Karrenbæksminde.

Den 73-årige kvægavler Niels Erik Nielsen blev sigtet, og sidenhen tiltalt for vanrøgt, af sine 8 kvæg af racen Galloway.

Det sjællandske medier skriver, at den sigtede har forklaret overfor politiet, at køerne døde af afkræftelse, fordi landmanden ikke kunne komme over med foder da hele regionen blev ramt af et voldsomt snevejr og kraftig kulde.

Ifølge anklage skriften fremgår det, at de 8 nu afdøde køer var meget afmagrede, og de ikke gennem tiden havde fået det foder, som de har behov for.

Anklagemyndigheden har vurderet at den den danske 73 årige mand, har brudt loven og handlet groft uforsvarligt, hvilken den sigtede blankt afviser.

Landen udtaler sig følgende: “Jeg har været derude flere gange, og jeg har haft foder med på vognen. Jeg erkender sgu ingenting. Jeg har sagt, jeg gerne vil afslutte sagen. Alle har anbefalet, at jeg skulle køre sagen. Jeg orker det ikke mere”

Kilde: BT.dk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here