Ny væglampe til soveværelset

Er det ved tid til udskiftning af lampen i soveværelset? Trænger rummet til en kærlig opfriskning? Så er tiden måske kommet nu til en udskiftning af din gamle lampe.

Mange går sikkert rundt og tænker, at belysning ikke har ikke har den store effekt på hverken rummet eller på sig selv.

Det skal man helt bestemt ikke undervurdere da rigtig mange mennesker især bliver påvirket i de mørke og kolde måneder af lyset.

Ny væglampe i soveværelset giver en god stemning

En ny væglampe til soveværelset behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, og man skal nødvendigvis heller ikke lade sig påvirke, af hvem der har designet lampen.

Det vigtigste er egentlig, at du er glad for væglampen, og den passer ind til rummets indretningsstil. Læs med længere nede i artiklen, og se hvad vi har fundet frem til.

Væglampe fra Kartell

Har har en vi væglampe der ligger i den billige ende fra Italienske arkitekt virksomhed Kartell, som allerede helt tilbage i midt 1950 startede med, at designe lamper til det italienske befolkning.

Lampen fås i 7 forskellige flotte farver, som næsten kan pynte ethvert soveværelse. Designet er enkelt som kan fås i to forskellige versioner.

Lampeskærmen er lavet i plissseret polycarbonat, og har en forkromet arm på 11 cm.

Væglampen er 14,5 cm høj og er 13,5 cm i diameter ialt. Er dit soveværesle tilstrækkeligt stort, kan du sætte to Kartell væglamper op, uden at rummet bliver overbelyst.

Sputnik LED væglampe

Her er der tale om en energibesparende LED lampe, med et flot moderne look til soveværelset.

Denne moderne lampe udnytter lyskildens minimale krav til pladsen, giver en et dejligt behageligt lys til rummet.

Sputnik væglampe er behagelig hyggelampe, som også kan bruge til læselampe når man ligger i sengen.

Der er mange muligheder, og man kunne f.eks have lampen hægende over et spejl i entreén.

Sputnik LED væglampen er lavet i aluminium med en fod på 9,4 cm og fås i disse tre farver Sort – Hvid – Aluminium

Fabbian Beluga væglampe

Fabbian er et Italiensk designer virksomhed der siden 1961 har lavet kvalitets belysning til boliger.

Gennem årene har de også opnået stor anerkendelse, i Europa, USA og Asien. Fabbian Beluga lampen fremstår meget glansfuld og flot.

Har man ikke mulighed for, at montere den på væggen kan den også bruges som loftlampe der belyser rummet endnu mere.

Denne flotte lampe består af mundblæst hvidt opalglas med et poleret krom opæng, der har en højde på 7,5cm og en diameter på 11,4 cm ialt.

Dertil bruger lampen halogenstift pære eller LED 3W besparende elpære.

Fabbian Beluga lampen passer også ind til en moderne lyst indrettet entreé, eller kunne hænge over spejlet på et badeværelse.

Bobby væglampe fra Cewo

Cewo er en anerledes designer lampe der er udført i massiv eg. Den kan hænge ned langs væggen, eller endda ligge ned på natbordet.

Den kan bruges stort set i alle rum, og i både lyse samt mørke omgivelser. Eg er et massivt og holdbar træsort der holder i rigtig mange år, hvilket gør lampen yderst stabil.

Til Cewo lampen er der en farvet ledning med, og komplet ophæng klar lige til, at sætte op på væggen.

Cewo er et dansk virksomhed der fokusere på interiør som signalere af kvalitet samt et godt håndværk.

Vil du skille dig ud af mængden, og ønsker et godt håndlavet dansk design, så kan Bobby lampen fra Cewo være noget for dig.

Frandsen Ball væglampe

Frandsen Lighting har fremstillet designerlamper lige siden 1968, og de lægger stort på kvalitet, gode materialer og at lamperne signalere lækker kvalitet og god smag.

Ball er en hel serie som består af mange forskellige lamper til boligen. Ball kan fås i hele 20 forskellige farver, der matcher alle slags soveværelser.

Netop er denne model fremstillet i kobber og messing, der passer rigtig godt i et råt og rustik indrettet soveværelse.

Lampen benytter G9, E14 samt E27 fatninger som giver et bredt udvalg af lyskilder. LED pære kan også bruges der giver et dejligt lys til hele rummet.

Ball lampen er 12 cm i diameter, og har en dybde på 15 cm. Der kan laves mange flotte kombinationer med flotte farver, og man kan sætte en, to eller hele 3 lamper i soveværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *