Sjove ideer til fest og underholdning

Måske planlægger du og dine venner at holde en stor fødselsdag eller en overraskende surprise party.

Mange kan virkeligt være i tvivl om, hvilke overraskelser de skal have ind over festen, og hvilken type mad gæsterne skal have serveret.

Det kan være rigtigt svært at komme i gang, og når man så endelig finder på noget sjovt, så kan der måske være uoverensstemmelser i gruppen over, hvordan det skal planlægges.

Denne korte artikel er til dig, der blot søger lidt inspiration på nettet og søger efter gode ideer til din kommende fest.

Tænk smart og ud af boksen

Uanset hvad du finder ud af med vennerne, så er det vigtigt, at i kender den person rigtigt godt, inden overraskelsen finder sted.

Det nytter f.eks ikke at servere alkohol og reje cocktails, hvis vedkommende er allergisk overfor dette. Så ryger festen meget hurtigt i vasken, og alt det sjove forsvinder pludseligt.

Planlæg festen med omhu

En sjov og festlig aften skal helst huskes mange år fremover. Find derfor ud af med dine venner, hvad i allesammen har tilfælles, og hvad i synes, er sjovt.

For mange er alkohol det foretrukne valg, og kan ikke have en festlig aften uden. Du kan sagtens servere alkohol i fornuftige mængder, og så længe folk kan styre deres indtag.

Der er nemlig ikke noget værre end at stå op dagen efter med en stor omgang tømmermænd.

Hvis man er familiefar eller mor, så bør man tænke sig en ekstra omgang, inden man nyder godt af de kolde forfriskelser.

Hold fest på mange måder

Ingen fest er ens, og der er utallige måder at have det sjovt på. Er man helt ung og i starten af teenage årerne, så vil en pyjamas party være et godt forslag, men er man i 30 plus eller 40 plus stadiet, så er der andre ting, man hellere vil foretrække.

Med andre ord, så bestemmer du helt selv hvor meget tid og penge du vil investere i en hyggelig aften.

Husk også at spørge dine nærmeste til råds, og be om hjælp til selve oprydningen.

Vi har lavet en lille liste, som du kan bruge til inspiration.

Idéer til teenageren:

  • Pyjamas party
  • Nonfirmation fest
  • Sidste skoledag fest
  • Temafest
  • Klassefest

Idéer til 30 plus

  • Spille fest (Brætspil/selskabsspil)
  • Gaming temafest (PS4/PC)
  • Temaaften med film serier
  • Grillaften med drinks
  • Vinaften/Whisky aften

Ligegyldigt i hvilken aldersgruppe du er i, så er det vigtigt at finde ud af, hvor mange gæster, der skal med til festen.

Find derfor også ud af, hvor det er oplagt at holde festen. Et forsamlingshus eller et telt i haven i sommerperioden kan være et godt sted at holde en stor festlig sammenkomst. Ønsker du at holde festen i haven, hvis vejret bliver godt, så kan du med fordel klikke her og finde inspiration. Guiden er i den grad nyttig i denne sammenhæng. 

Hvis du bor til leje, så er det en god naboskik at holde dem underrettet og evt. lave sedler i opgangen.

Det er kort fortalt ikke særligt fedt, for familier med små børn eller for dem, der skal på arbejde dagen efter.

Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at undersøge, hvilke regler der gør sig gældende i boligområdet.

Ved at gøre dette, slipper du for en masse bøvl med dine naboer og omgivelser.

Husk du kan tjekke dine tænder www.bettersmile.dk – som er drevet af to af Københavns største tandlægeklinikker: Tandlægerne på Østerbro og Tandlægerne på Frederiksberg – udføres behandlingen af kompetente tandlæger, så du er sikker på det bedste resultat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *